Ontspanning, tijd en rust voor mama zelf.

Herken je dat nu je kindje geboren is hij/zij meteen ook op de eerste plek staat?
Dat de aandacht voor jou zelf ondergeschikt is geworden?

Wellicht kun je door de gebroken nachten, het lage energie level, fysiek en mentaal herstellen van de bevalling, de borstvoeding, (veel)huilende baby, kraamvisite, je (te veel) zorgen maken en zorgen voor, etc etc… nog niet echt landen en kom je niet aan jezelf of zelfs niet aan het genieten toe. Misschien is dit een fikse tegenvaller want je had het je waarschijnlijk anders had voorgesteld? Geloof me… je komt echt door deze periode heen en ook al hoor en zie je dat niet van andere moeders of op social media, er zijn veeeeeeeel verse moeders die deze periode (of nog langer) heel lastig vinden om verschillende redenen. Je mag nu vooral lief zijn voor jezelf, je hebt een flinke en prachtige klus geleverd.
Er is een nieuw mooi mensenkindje in je buik gegroeid. Nu is het tijd om ook voor jouw lieve zelf te zorgen.

Over liefdevolle zelfzorg gesproken:

‘Verse’ mama,  jij bent van harte welkom bij de Yoga + Yoga Nidra ochtend.
Door de zachte yoga houdingen en het milde stretchen ervaar je je hele lichaam, kom je weer ’thuis’ en is er aandacht voor jouw wonderbaarlijke en wijze lichaam.

Na de yoga is er de diepe ontspanning van de Yoga Nidra.
Voor deze Nidra hoef je helemaal niets te doen alleen comfortabel te gaan liggen en luisteren naar mijn stem. Hoe relaxt is dat !!
Deze ontspannen en fijne Yoga + Yoga Nidra ochtend sluiten we gezamenlijk af met thee en lekkers en uitgerust vervolg je de dag.