Vroeger..  ‘n vrouw thuis, regelmatig zwanger net als veel vrouwen rondom haar. Ze kwamen bij elkaar met hun kroost, zorgden voor elkaar en elkaars kroost. Niet altijd een zorgeloos bestaan maar in tegenstelling tot het heden lijkt het wel of er toen nog TIJD voor elkaar was.

Tijd is beschikbaar.

Dat was vroeger zo en dat is nu zo. Elke dag heeft 24 nieuwe uren en aan ieder persoonlijk hoe die ingevuld worden. Juist nu in deze tijd, nu de druk en prikkels van de samenleving lijkt te zijn toegenomen is het belangrijk om de zwangerschap bewust te beleven. De zwangerschap is een periode van 9 maanden in je leven om in blijde verwachting te ZIJN.  Om je voor te bereiden op de komst van een nieuw mensje, jullie baby.
Het verdient, nu al groeiend in je buik, jouw liefdevolle aandacht en tijd en hetzelfde van je partner.

Ik geloof dat je door aandacht en bewust te worden ook dicht bij jezelf komt en daardoor de kracht en het (oer)vertrouwen voelt of vind om te dragen en te baren. Wij vrouwen zijn daar immers voor geschapen. Ik wil je graag helpen door yoga ‘meditatie light’ om het oervertrouwen te voelen of te vinden en je leren bewust te worden.

The quieter you become, the more you can hear.

– Ram Dass