Misschien heb je het voornemen om je aan te melden voor een zwangerschapscursus te lang voor je uit geschoven en is er geen plek meer?
Of misschien vind je de bevalling toch spannender dan je dacht nu die dichterbij komt?
Of misschien vind je het juist prettig om alleen over de bevalling geïnformeerd te worden en heb je niet echt behoefte aan een rustmoment elke week gedurende de zwangerschap?

Welke reden het mag zijn, ook voor jou is de korte (en krachtige ) cursus wellicht een optie om je last minute voor te bereiden op jouw bevalling de geboorte van je kind.
Serie van 4 x Zwangerschapsyoga vanaf ongeveer de 30ste zwangerschapsweek op de zaterdagochtend We behandelen elke ochtend in ruim 2 uur de thema’s Ontspanning, Concentratie en Kracht. De 4de ochtend zijn ook de partners of jouw bevalmaatje welkom. Dan is er ruim 2 uur om ook partners te informeren over de a.s. bevalling, de geboorte van jullie baby.

Elk thema is gerelateerd aan een fase van de bevalling.

Ontspanning: beginnende baring, eerste ontsluitingsperiode.
Concentratie: laatste loodjes van de ontsluitingsperiode.
Kracht: als de ontsluiting volledig is en je mag gaan persen.

Je wordt helder geïnformeerd over onder andere ademhalings technieken die ondersteunend kunnen zijn tijdens de ontsluitings periode en je leert een krachtige perstechniek voor als je mag gaan persen. Ook leer je hoe een positieve mentale houding zowel van jou als van je partner een mooie bijdrage is om vol vertrouwen je kindje geboren te laten worden en hem of haar een fijn warm welkom te geven.

Kijk voor data op het rooster.

Dagen en tijden

Zaterdagochtend 10.00 – 12.00 uur
Potsweg 15 A  Enschede.

Zwangerschapsmassage

Iets voor jou?
Heerlijk ontspannen voor jou en je kindje.
Voor jouw als wondertje cursist een aantrekkelijke korting 🙂 .

Lees meer >>