Een programma voor jou en voor je baby nu na de bevalling.

Ook nu na de zwangerschap ben je van harte welkom bij Wondertje. Ook nu is er zorg, begeleiding en warme aandacht voor de eerste weken. Aandacht voor jou en voor je baby. Het zijn vaak pittige weken voor jou nu als moeder. Onzekerheid het herstel van de bevalling, zowel lichamelijk maar ook mentaal en de gebroken nachten maken het er vaak niet ‘rozer’  op. Je realiseert ten volle wellicht dat het leven er vanaf nu als gezin met baby er anders uit gaat zien.

Voor je baby is geboren worden niet het begin van het leven, wel het begin van het leven buiten jou. De overgang van het derde naar het vierde trimester zeggen ze ook wel. Alles is vanaf de geboorte anders voor je baby. Zijn/haar lichaamshouding, licht en geluid, ander huidgevoel, zwaartekracht, omgevingsruimte, ademen, eten, zelf geluid maken en (andere) armen die hem/haar dragen om maar eens wat te noemen. Kortom, je baby mag heel erg landen en wennen aan deze immense veranderingen en de tijd hiervoor krijgen.
Je helpt je baby met deze landing door het aardse leven vertrouwd te laten aanvoelen. Jij mag je aan passen aan het babyritme in plaats van andersom…

Het programma “jij en je baby” bestaat uit 5 onderdelen.
Je kunt je per onderdeel inschrijven, maar natuurlijk ook meteen voor alles.
1) BeWondertje ochtend op de woensdagochtend
Een ochtend waar je elkaars baby’s kunt BeWonderen en andere pasgeworden moeders ontmoet. Ook kun je je bevallings ervaring delen.
2) Babymassage lees meer
3) Babymassage lees meer
4) Yoga + Yoga Nidra, voor mama. lees meer
5) Jij en je rollen, voor mama.

  Lees meer >>

Babymassage

Heerlijke ontspanning voor jouw baby. Stimulering van het hechtingsproces en geeft verlichting bij darmkrampje

 Lees meer >>