Een programma voor jou en voor je baby nu na de bevalling.

Ook nu na de zwangerschap ben je van harte welkom bij Wondertje. Ook nu is er zorg, begeleiding en warme aandacht voor de eerste weken. Aandacht voor jou en voor je baby. Het zijn vaak pittige weken voor jou nu als moeder. Onzekerheid het herstel van de bevalling, zowel lichamelijk maar ook mentaal en de gebroken nachten maken het er vaak niet ‘rozer’  op. Je realiseert ten volle wellicht dat het leven er vanaf nu als gezin met baby er anders uit gaat zien.

Voor je baby is geboren worden niet het begin van het leven, wel het begin van het leven buiten jou. De overgang van het derde naar het vierde trimester zeggen ze ook wel. Alles is vanaf de geboorte anders voor je baby. Zijn/haar lichaamshouding, licht en geluid, ander huidgevoel, zwaartekracht, omgevingsruimte, ademen, eten, zelf geluid maken en (andere) armen die hem/haar dragen om maar eens wat te noemen. Kortom, je baby mag heel erg landen en wennen aan deze immense veranderingen en de tijd hiervoor krijgen.
Je helpt je baby met deze landing door het aardse leven vertrouwd te laten aanvoelen. Jij mag je aan passen aan het babyritme, terwijl je je dit misschien helemaal niet gerealiseerd had en het voor jou een grote aanpassing betekent, dag en nacht.

‘Jij en je Baby’ bestaat uit  verschillende onderdelen.

Je kunt je per onderdeel inschrijven, maar natuurlijk ook meteen voor alles.
BeWondertje ochtend op de dinsdagochtend 1 x voor mama’s en 1 x voor papa’s
Een ochtend waar je elkaars baby’s kunt BeWonderen en andere moeders / vaders ontmoet.
Babymassage voor en door mama’s / papa’s  lees meer
Yoga + Yoga Nidra, voor mama. lees meer
Jij en je rollen, voor mama. Lees meer

Babymassage

Een fijne ontspanning voor jouw baby
door mama of door papa gegeven.

 Lees meer >>