BeWondertje ochtend om samen met je baby naar toe te komen

Het is een ochtend waar jij je baby kunt voorstellen en waar wij jouw prachtige baby kunnen BeWonderen.
Een hele gezellige bijpraat ochtend met thee en lekkers waar ook tips over en weer uitgewisseld kunnen worden waar (her)nieuwe contacten gelegd worden en sowieso is het erg leuk om elkaar nu met baby weer te zien.
Het blijkt heel fijn en waardevol te zijn om juist nu na de bevalling als verse moeder samen te komen met gelijkgestemden.  Gevoelens worden heel snel herkent en je wordt begrepen zonder al te veel te moeten uitleggen.
En alleen als jij dat wil kun je jouw beval verhaal delen. En het hoeft geen mooi verhaal te zijn het mag jouw eerlijke verhaal zijn. Vaak is het een mooi verhaal / ervaring, maar helaas is dat niet altijd zo en daar is nu ook ruimte en aandacht voor. Er alleen al over praten werkt al helend voor ons vrouwen en dat is ook de veel gehoorde feedback.

Deze ochtend is toegankelijk voor elke pas bevallen moeder die de behoefte voelt om in contact te komen met andere ‘verse’ moeders..
De groepen zijn klein met max 6 personen zodat we de tijd hebben en ons niet hoeven te haasten.

Ik vond het heel erg fijn om met iedereen het verhaal te delen. Helemaal met meiden die ook kort geleden hetzelfde hebben meegemaakt. Die erkenning die je voelt en hoort. Ook het besef dat elke bevalling anders is. Heel fijn!

Ik vond de terugkomdag erg gezellig en geef het daarom een 10. Het is leuk om andere moeders weer te zien met hun kleintjes. Fijn dat je ook nog de gouden tip hebt gegeven voor de buikkrampjes. Het delen van bevallingsverhalen is fijn. Je hoort dan dat je niet de enige bent met een niet perfecte bevalling.

Ik denk dat moeders veel te verwerken hebben. Ik vond de bevalling en de kraamweek best intens en dan is het fijn om dit te delen met gelijkgestemden. Je merkt ook dat er behoefte is om meer te delen dan alleen de bevalling. Dus wellicht kun je nog meer bijeenkomsten initiëren over andere onderwerpen ?


Begin 2020, de eerste BeWondertje ochtend een pilot.

kop