Een mooie manier om naar je baby te luisteren en te kijken en als een uniek mensje te zien, om zijn of haar ritme en specifieke behoefte te ontdekken. De klok of jou idee hoeft niet meer te bepalen wat je kindje nodig heeft als het huilt. Je kind laat het je zelf weten. Leer luisteren, je kindje verstaan en te Babytaal wondertjebegrijpen door deel te nemen aan de workshop babytaal.

Dit is het opmerkelijke verhaal van een Australische vrouw, Priscilla Dunstan die haar unieke gave, haar absolute gehoor, gebruikte om een grote ontdekking te doen, de universele taal van baby’s. Waar ter wereld een baby geboren wordt, hij of zij maakt meteen vanaf de geboorte dezelfde reflexen.

Veel meer informatie en nieuws vind je op : www.babytaal.nl

Negenmaandenbeurs Rai in Amsterdam

Dunstan babytaal is elk jaar aanwezig op de negenmaandenbeurs.
Ook ik draag mijn steentje bij bij de stand van Bregje, de licentie houdster van Dunstan babytaal Nederland en vertel aan de bezoekers over de positieve effecten van de Dunstan babytaal. Er is steeds meer bekendheid over deze babytaal. Geweldig !!
Ook de kraamverzorgsters en enkele verpleegkundigen van de Medium Care en Neonatologie van het VKC Enschede zijn bijgeschoold in de Dunstan babytaal.

Youtube link

Het 'lezen' van je baby

Ruimschoots de tijd om onder andere en met behulp van Dunstan jouw / jullie baby te begrijpen, te leren lezen.
Voel je wat zekerder in de zorg voor je kleintje.

Babymassage

Heerlijke ontspanning voor jouw baby. Stimulering van het hechtingsproces en geeft verlichting bij darmkrampjes.

babymassage1_1-1024x682

 

    Lees meer >>